Ainekset:
180 g kuorittuja katkarapuja
100 g Cappelli-täysjyväpastaa
n. 15 cm:n pala kurkkua
Kastike:
puolikkaan sitruunan mehu
muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä
1 rkl crème fraîchea
½ dl tuoretta tilliä
½ tl suolaa
1 tl sokeria
ripaus mustapippuria
Keitä pastat al denteksi, valuta ja jäähdytä hyvin. Sulata katkaravut ja valuta ylimääräiset nesteet pois. Pese kurkku ja leikkaa se kuutioiksi. Sekoita pastan ainekset keskenään.
Valmista kastike: Pese sitruuna hyvin ja halkaise se, purista sitruunan mehu kulhoon. Lisää mehun sekaan oliiviöljy ja crème fraîche. Lisää tuoretta tilliä hienonnettuna. Mausta kastike suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Sekoita hyvin. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita. Raasta salaatin päälle koristeeksi hieman sitruunan kuorta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti