maanantai 17. maaliskuuta 2014

Värikäs Feta-pastasalaatti

Tämä herkullisista raaka-aineista koottu värikäs pastasalaatti maistuu hyvin sellaisenaan kevyenä lounaana tai siihen voi lisätä halutessaan esimerkiksi kanaa, jolloin salaatista saa tukevamman. Aurinkokuivattujen tomaattien purkin öljyä kannattaa hyödyntää ja kaataa salaatin sekaan, sillä se tuo salaattiin mukavasti makua eikä öljyä tarvitse heittää hukkaan. Ainakin itse ihastuin täysin tämän salaatin makuun, raaka-aineet ovat yksinkertaiset mutta sopivat yhteen erittäin hyvin. Maukas kokonaisuus! 

Ainekset:
pennepastaa
fetakuutioita
aurinkokuivattuja tomaatteja + purkin öljyä
punasipulia
rucolaa
punakaalia
ripaus mustapippuria

Keitä pastat ja valuta ne. Kuori punasipuli, halkaise se ja leikkaa viipaleiksi. Halkaise aurinkokuivatut tomaatit. Huuhtele punakaali ja leikkaa suikaleiksi. Huuhtele rucola ja kuivaa hyvin. Sekoita ainekset kulhossa ja kaada sekaan loraus aurinkokuivattujen tomaattien purkin öljyä sekä mausta mustapippurilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...