keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Sinihomejuusto-punajuurisalaatti wasabikastikkeella

Tämä yksinkertaisen maukas salaatti saa makunsa laadukkaista raaka-aineista ja mukavan säpäkästä wasabikastikkeesta. Wasabia ja limetin mehua lisäillään kastikkeeseen maun mukaan, riippuen kuinka voimakasta kastikkeesta haluaa. Ruokaisuutensa ansiosta salaatti sopii myös lounaaksi patongin kera.

Ainekset:
sinihomejuustoa
punajuuria
kurkkua
sipulia
saksanpähkinöitä
jäävuorisalaattia
lehtisalaattia

Wasabikastike:
oliiviöljyä
wasabia
limetin (tai sitruunan) mehua

Keitä punajuuret ja jäähdytä ne. Kuori ja paloittele punajuuret. Huuhtele salaatit ja kuivaa ne hyvin. Pese kurkku ja paloittele. Kuori sipuli ja viipaloi. Revi salaatit tarjoiluvadille. Lisää sipulit ja punajuuret sekä murenna sekaan sinihomejuustoa. Ripottele päälle saksanpähkinöitä.

Valmista Wasabikastike: Sekoita öljyä, wasabitahnaa ja limetin mehua. Lisää kastike salaatin päälle ennen tarjoilua tai tarjoile se pienestä kannusta, josta jokainen voi halutessaan kaataa sitä salaatin päälle itse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...