maanantai 13. tammikuuta 2014

Lohi-wasabinapit

Lohi-wasabinapit valmistuvat nopeasti ja ovat herkullista pientä napsittavaa. Wasabi antaa mukavasti potkua lohi-tuorejuustoseokseen ja sitä kannattaakin laittaa varoen. Yhdistelmä on kuitenkin loistava eikä siihen muita mausteita wasabin lisäksi enää tarvitse. Alkuperäinen resepti löytyy joulukuun RuokaPirkasta.

Ainekset:

graavilohta
maustamatonta tuorejuustoa
wasabia
ruisnappeja

Kuutioi lohi pieniksi paloiksi. Sekoita lohikuutiot varovasti tuorejuuston sekaan. Lisää wasabia maun mukaan. Sekoita hyvin. Tarjoile lohi-tuorejuusto-wasabiseos ruisnappien kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...