tiistai 14. toukokuuta 2013

Paahdetut kikherneet

Paahdetut kikherneet ovat mukavaa pientä suolaista naposteltavaa ja myös paahdettuina soveltuvat hyvin lisättäväksi salaatteihin! Niitä voi maustaa maun mukaan, ohessa oma maustesekoituskokeiluni. Mausteita ja suolaa kannattaa laittaa riittävästi, että kikherneet saavat tarpeeksi makua!


Ainekset: 

kikherneitä

Mausteseos:

oliiviöljyä
juustokuminaa
chilijauhetta
cayennepippuria
mustapippuria
suolaa





Valmista kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan. (Eli liota vähintään 8 tuntia ja keitä 1 tunti.)

Valmista mausteseos. Lisää oliiviöljyn sekaan mausteet, juustokumina, chilijauhe, cayennepippuri, mustapippuri ja suola. Sekoita. Laita kikherneet kulhoon ja kaada mausteseos niiden päälle. Sekoita hyvin.

Levitä kikherneet uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 180-asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja sopivan rapsakoita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...